Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mart123

23. 2. 2009 21:30
Mala polemika zaver

Nahodou o tom ted neco vim, tuto sobotu jsem uspesne vybojoval bitvu s byrokraty na DMV a slavnostne obdrzel americky ridicak :-). Ale aby to zas nebylo tak jednoduche, malym pruzkumem u kolegu a znamych jsem si overil, ze pravidlo prednosti zprava tu opravdu malokdo zna, dokonce jsem se setkal i s virou v prednost zleva! Takze plati oci na stopkach, klid a pohoda na zdejsich silnicich resi vetsinu problemu. Pozdrav MD.  

0 0
možnosti

mart123

23. 2. 2009 21:29
Mala polemika

Clanecek je hezky, pointa presna...jen mi pane Pohanko dovolte malou technickou polemiku - nevim jak v DC, ale ve Virginii stoji v predpisech: "

Octagon: Stop - The octagon (eight-sided) shape always means stop. You must come to a complete stop at the sign, stop line, pedestrian crosswalk or curb. Then, yield the right-of-way to any vehicle or pedestrian approaching from either direction. At some intersections you’ll find a plaquebeneath the stop sign that says “All Way” or “4 Way.” At these  intersections all vehicles on all roads leading into the intersection must stop. The driver on the left must yield to the driver on the right."  

beneath the stop sign that says “All Way” or “4 Way.” At these  intersections all vehicles on all roads leading into the intersection must stop. The driver on the left must yield to the driver on the right."  

0 0
možnosti

pf07

10. 2. 2009 21:46
Není to až tak hrozné

Kdo první přijede a zastaví, ten první odjede :-))) a fungujete to super. Váš žák z kroměřížské KB. Pavel F.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS