Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pibi

20. 12. 2007 0:03
islám není náboženství

ale zločinecká ideologie. Stačí si přečíst tu slátaninu korán, která si vzájemně odporuje, obsahuje řadu historických nesrovnalostí ,přímo výmyslů. Vyzývá k násilí stejně jako autor- zločinec a pedofil.

Ideální pro subinky a primitivní násilníky.

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

20. 12. 2007 19:55
Re: islám není náboženství

Presne tak. Navic hodne nebezpecna ideologie. Myslim si, ze na Zapade jiz brzy skonci tolerance vuci islamu. Islamofasismus totiz nelze tolerovat, jen znicit, podobne jako fasismus.

0 0
možnosti

muslimka

19. 12. 2007 23:36
dod

konec diskusi s me strani. je to pod urovni.

0 0
možnosti
JD

Dr. Pro Per

20. 12. 2007 7:38
Re: dod

to je dobře, běž si mlátit hlavou o zem a chválit svého fašistického mohameda.

0 0
možnosti

muslimka

18. 12. 2007 19:39
.....

"Čím obhájíš to, že když je někde nějaká katastrofa, a to i v

muslimských státech, na pomoc příjde USA, Evropa, ba i Izrael, ale

arabský stát ani jeden?"

tohle obhajovat nbudu protoze to neni pravda. to placas jen tak.....

0 0
možnosti
JD

Mohamed je pedofil

18. 12. 2007 19:54
Re: .....

typické fašistické argumenty.Rv

0 0
možnosti

muslimka

18. 12. 2007 18:28
fasizmus

jsem evropanka vic nez vi, v europe jsem se narodila, miji rodice taky a moji deti jsoou cesi a jsem muslimka.

chcete mi to zakazat a otud me vyhnat?

pripomina mi to hitlera a fasizmus a prave ten kdo islam poravnava s fasizmem premisli jako fasista.

pane Heralik, ja jsem husa ktera umi tvoji materstinu a jeste nekolik jazyku,. co umis ty? kdyz bys neumjel cesky stekal bys jako pes. stidela bych se na tvem miste.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

18. 12. 2007 19:50
Re: fasizmus

ty ze umis cesky ? a nepletes si to nahodou s nejakou arabskou hatmatilkou ? to, co si psala, totiz s cestinou nema moc spolecneho ... ;-D

0 0
možnosti

muslimka

16. 12. 2007 21:41
zapomeňte na islámský terorismus

kdyz strili neaky kluk po spoluzacima protoze patri neaky sekte ktera se potkava v katolickem kostele mediji reknu jeho jmeno a ne rikaji ze to je katolicky terorist.

v tom je rozdil.

ty ktery chteji postvat obicejni lide protiv sebe aby meli vetci moc nebudu posilat sve deti do  valky. krvaci vzdy obicejni lid kterim mocnici manipuluji pres medij.  to jsou dobre propracovany metody a znauziva s ehlavne lidska hlupost.

at rozum zavlada nad hluposti. jen to nas zahrani.

0 0
možnosti

hexx

18. 12. 2007 14:06
Re: zapomeňte na islámský terorismus

Islam rovna se dnes terorismus. Islam dnes predstavuje vetsi nebezpeci nez fasismus ci komunismus, je tedy treba se k tomu podle toho postavit, zakazat ho na celem uzemi euroatlanticke civilizace. Vychodni Evropa ma zatim tu vyhodu, ze zde neni masivni pristehovalectvi (autorka nade mnou zatim jeste stale predstavuje vyjimku, dikybohu zato)

0 0
možnosti

muslimka

16. 12. 2007 13:59
zapomeňte na islámský terorismus

jsem musilmka, ale nejsem zadny terorista a  v zadnem pripade neomluvam terorizmus.kur´an rika: "kdo zabije jen jednoho nevineho covleka jako ze by zabil celej svet taky kdo zahrani jeden nevini zivot jako ze by zachranil cele lidstvo. " (volny citat)

terorizmus s islamem a viruo nema nic spolecneho.   terorista neni verici stejne jak nebyl ten kdo provadel inkvizici nebo ten kdo shaze bomby po nevinih detech v avganistanu nebo iraku a meli by se vsechni rozumni lide spolecne tomu postavit je jedno ktere nabozenstvi uznavaji.

na islamsky terorizmus se doopravdy ma zapomenout protoze se teroriste, zlocinci  ktery maji jmeno a prejimeni takhle skrivaji za mima zada a za zadah vsech ostatnich a takhle se posiluji.

zopakuji, uznavam islam je to moje pravo a muj vyber,  s terorizmem nic spolecneho nemam a proto pekne prosim nedelejte ze mne a ostatnich muslimu nepratele.

p. s.  omluvan se za svoji cestinu, nikdy ji nebudu umet tak jak umim matersky jazyk  :)

0 0
možnosti

Pohanka - autor

16. 12. 2007 19:04
Re: zapomeňte na islámský terorismus

Děkuji za reakci,

ale asi si nerozumíme, já neříkám, že terorismus = islám. Já jen říkám, že když někdo veřejně prohlašuje, že zabíjí ve jménu islámu, je to islámský terorista.

Když bude totéž ddělat ve jménu třeba komunismu, bude to u mne komunistický terorista a podobně.

0 0
možnosti

karel

13. 12. 2007 18:40
opravte si preklep - Ústravní soud

Jinak tedy otázka je to složitá. Naše společnost vyznává (alespoň deklarativně) určité hodnoty a nyní se ukazuje, že chránit tyto hodnoty vyžaduje právě tyto hodnoty porušovat. Jaký to paradox.

Zdá se, jako by naše západní liberálně-demokratická společnost byla jen nedosažitelným snem, stejně jako se jím ukázal komunismus, fašismus atd. Buďto podlehneme tlaku islámu a Evropa se islamizuje, nebo změníme náš přístup, začneme muslimy diskriminovat, vyřazovat je z veřejného života, chovat se k nim ke všem jako k teroristům atd. Tím ale hodnoty současné liberalní Evropy zradíme a tak jako tak můžeme mluvit o jejim konci.

Nezbývá než doufat, že to nakonec dopadne "nějak mezi" a islám a západní způsob myšlení se k sobě navzájem přiblíží. Potom ale v očích extremistů na obou stranách budeme poražení všichni.

Myslím, že podle požadavku, aby se muslimové distancovali od svých extremistů (teroristů), měli bychom se zase my umět distancovat od těch našich (nacionalistů).

0 0
možnosti
ZB

zbynek01

13. 12. 2007 17:14
Dost dobrý článek.

Tím, že strčím hlavu do písku, odhaluji pozadí, do kterého lze kopnout!!!;-D Nazvěme tedy Evropskou komisi "Pštrosí komisí". Proč ale urážet pštrosy... Hm,hm, asi nechám tu EK. Hovoří za vše.:-)

0 0
možnosti
K

Pražák Roman

13. 12. 2007 16:41
Volič Národní strany

Naprostý souhlas,pane!!!

Pokud chceme,aby Evropa zůstala Evropu,tak jak jsme ji donedávna znali(svobodomyslnou,liberální,otevřenou),musíme jednat v duchu přísloví-NA HRUBÝ PYTEL,HRUBÁ ZÁPLATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!![>-][>-][>-]

0 0
možnosti

Jájin

13. 12. 2007 16:00
Doplňuji

že kolem Rýna stojí 1.600 mešit a 281 muslimských škol. Každá muslim.rodina má průměrně 12 dětí. Umíte-li malou násobilku, jistě si umíte spočítat, kolik jich v Evropě bude za pouhých 40 let. Teď se odhaduje ((stále přichází další)), že zde žije cca 12-13 milionů. Jelikož i Čechové mají průměrně 1,2 dítěte na rodinu a teplouši k tomu dva makaky, takže do 40-ti let zde bude opravdu pár míšenců, matně vzpomínajících na Němcovou, Nerudu, Seiferta. Náš křesťanský svět je dokonale v pádu. A to bolševici svou vrozenou debilitou ještě tento proces urychlují a děsně při tom otravují.

0 0
možnosti

blogger

13. 12. 2007 16:27
Re: Doplňuji

a co jako? to je snad problem nas evropanu a ne muslimu, ze je nas malo. a kolik silenych teroristickych utoku kolem Ryna uz bylo za posledni roky provedeno? Fakta a ne idiotske domnenky nebo nazory prosim.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2978x
Vít Pohanka je zpravodajem Českého rozhlasu ve Washingtonu